سیر سیاه سرد است یا گرم 2023-06-15
طبع سیر گرم است یا سرد؟ بازتاب آنلاین
پنیر آبی طعم تند و نمکی به نان سیر میدهد و آن را به یک پیشغذای خاص و متفاوت تبدیل میکند. علاوه بر پنیر آبی، میتوان از گردو خرد شده نیز برای تزئین نان استفاده کرد. برای یادگیری طرز تهیه نان سیر خانگی و خوشمزه، به مواد اولیه زیر نیاز دارید. توجه داشته باشید که مقادیر ذکر شده تقریبی است و میتوانید مقدار آن را بر اساس سلیقهتان تغییر دهید. به گزارش همشهری آنلاین، اما طرز تهیه نان سیر چگونه است؟ آیا این نان خاصیتی برای سلامتی دارد؟ تا انتهای مطلب همراه ما باشید تا پاسخ سوالات خود را دریافت کنید. برای تهیه سسی که گوشت خوک در آن خوابانده شود، مواد تشکیل دهنده آب نارنج، سیر، پونه کوهی، زیره و نمک است.
سیر یکی از موادی است که طبع آن را در طب سنتی گرم و خشک می دانند. نکته جالب در مورد این گیاه این است که دمای آن به دمای طبیعی بدن ما نزدیک است. به همین دلیل مصرف صحیح و با توجه به مزاج فرد می تواند به حفظ سلامت بدن کمک کند. یکی از مهمترین اقدامات افراد قبل از خوردن مواد غذایی مختلف شناختن طبع آن است و شما قبل از خوردن سیر باید بدانید که طبع سیر گرم است یا سرد و سپس اقدام به مصرف آن کنید. توجه به طبع مواد غذایی مختلف و شناخت مزاج خود باعث می شود تا همیشه سالم بمانید.
سیر همچنین به عنوان یک ماده در سایر آمادهسازیهای موجو در آشپزی مختلف استفاده میشود. آنها را با مقداری روغن زیتون، پنیر پارمزان، ادویه و نمک مخلوط کنید تا یک پستوی تازه درست کنید. یا مقدار کمی از سیر را خرد کنید و به دستور تهیه سس سالاد ترکیبی مورد علاقه خود اضافه کنید . برگ های سیر شامل مواد آلیوم متعددی هستند که علاوه بر این در پیاز گیاهان سیر قرار دارند. این نوع مواد ممکن است از آنزیمهای موجود در بدن که برای تجزیه بافت استخوانی مناسب هستند جلوگیری کنند.
طبع سیر از منظر طب سنتی ایرانی گرم و خشک است و گیاهی است با رطوبت فضلیه که حرارت آن شبیه به حرارت غریزی است. سیر گیاهی از تیرهی آلیوم (پیاز) که از بستگان نزدیک آن میتوان به پیاز، موسیر، تره فرنگی، پیازچه، پیاز ولزی و پیاز چینی اشاره کرد. بنابراین وقتی سیر به ماست اضافه می شود طبیعت هر دو ماده متعادل می شود و می توان گفت که طبیعت سیر و ماست متعادل است. گرمی در گیاهان دارویی دارای چهار درجه است که درجه چهارم آن به سمیت نزدیک می شود. سیر از نظر درجه گرمی دارای درجه سه است بنابراین گرمی بسیار بالایی دارد. اما نکتهای که باید مد نظر قرار دهیم این است که مصرف زیاد سیر برای افرادی با مزاج گرم و زندگی در شرایط گرم، توصیه نمیشود.
طی تحقیقات خاصیت ضد سرطانی و از بین بردن رادیکال های آزاد در بدن در سیر سیاه ۴.۵ برابر بیشتر از سیر تازه است. به علاوه یک پژوهش روی سرطان معده که انجم شد روند حجم و تومور های سرطانی را کاهش می دهد. با تهیهی سیر سیاه در منزل، میتوانید از یک چاشنی طبیعی، خوشمزه و سالم بهرهمند شوید و آن را به دوستان و خانوادهی خود هدیه دهید. قند خون بالا خطرات زیادی برای سلامتی دارد و در افراد مبتلا به دیابت هم میتواند منجر به آسیب کلیوی، عفونت و بیماریهای قلبی شود.
اگر واقعاً سیر دوست دارید، همیشه می توانید آنها را در باغ خود پرورش دهید و هم از پیاز و هم ازبرگ سیر استفاده کنید. از آنجایی که برگ ها شبیه لوبیا سبز بسیار بلند به نظر می رسند، در نتیجه می توانید آنها را به طول دو اینچ برش دهید و همه آنها را در وینگرت لیمویی بریزید. بر خلاف سیر معمولی، که به نوعی وسیله نیاز دارد تا طعم خود را به دهان منتقل کند، برگ ها خودکفا هستند.
و قبل از شروع مصرف مداوم و روزانه سیر حتما با پزشک خود مشورت کنید. به لطف این ویژگی می توان از آنها برای تسکین التهاب و درد مفاصل استفاده کرد. برای کسانی که از بیماری هایی مانند روماتیسم رنج می برند که اغلب با سردی بدن همراه است، ترکیب عسل و سیر می تواند گزینه درمانی مناسبی باشد. از سیر در طب سنتی برای درمان سرماخوردگی، تبخال و تسریع در التیام زخمها استفاده میشود.
عوامل زیادی بر روی قیمت و کیفیت نهایی این محصول تاثیرگذار هستند. از انتخاب سیر مناسب گرفته تا رعایت دقیق دما و مدت زمان تخمیر. اگر امکان فراوری این محصول را در خانه ندارید می توانید با اطمینان کامل از محصول سیرسیاه پروبیوتیک استفاده کنید. مجلۀ اینترنتی پارسی گو با هدف ارائۀ مدون مطالب مفید و جذاب در قالب یک مجموعۀ هدفمند پا به عرصۀ وب گذاشت. پوسته ها باید جوان تر، سبز و همچنین مجعد و بدون تغییر رنگ باشند. مناظر قدیمی با گذشت زمان صاف می شوند و بافت سخت تر و همچنین طعم تندتری ایجاد می کنند.
این ویژگی باعث میشود تا بتوان از آنها در کاهش التهابات و دردهای مفصلی استفاده کرد. برای کسانی که به بیماریهایی مانند روماتیسم مبتلا هستند، که اغلب با سردی طبع بدن در ارتباط است، ترکیب عسل و سیر میتواند یک گزینه درمانی مناسب باشد. مصلح غذاها موادی هستند که به ماده خوراکی مورد نظر اضافه میشوند تا شدت کیفیت مزاجی آن را تعدیل کنند و از اثرات نامطلوب احتمالی جلوگیری نکنند. اگر سیر همراه با سرکه به صورت سیر ترشی مصرف شود، از مضرات ناشی از طبع سیر کاسته میشود، چون سردی سرکه، طبعیت گرم سیر را متعادل میکند و از طرفی خواص سرکه نیز بدان اضافه میشود. از دیگر مصلحات سیر آب انار و سکنجین است که به افراد دارای مزاج گرم توصیه میشود برای پیشگیری از مضرات سیر، آن را حتما با مصلح مصرف کنند.
سیر در افرادی که دارای مزاج رطوبتی هستند محرک قوای جنسی و تولید کننده منی است و در گرم مزاجان خشک کننده منی و باعث تشنگی است. برای تبهای کهنه و زخمهای شش و درد معده و رفع تشنگی که از بلغم و گرفتگی عروق ماساریقا باشد مفید است. سیر را در عربی ثوم و به هندی لهنس میگویند؛ دارای سه نوع بری، بستانی و جبلی میباشد. همچنین مدر و دارای نیروی ضد سمی شدیدی است که باعث تعریق شده و بر سطح پوست بدن موجب زخم میشود. سوالی که در ذهن بسیاری از ما ایجاد می شود این است که طبیعت سیر گرم است یا سرد و آیا برای همه مفید است؟ در این مقاله توسط سایت چیست؟ما سعی می کنیم به این سوال پاسخ دهیم.
سبزیجات را خرد کرده و همراه با سیر، کره و پنیر به مخلوط نان سیر اضافه میکنیم. این روش، یک گزینه عالی برای افرادی است که به دنبال یک نان سیر سالم و پر از فیبر هستند. سس سیر با صرف 30 کالری در هر 100 گرم، مقدار قابل توجهی در رژیم غذایی ایجاد می کند.
سیر سراشار از مواد آنتی اکسیدان است و مصرف آن تاثیر بسزایی در پیشگیری از بیماریها و سرطانهایی مانندسرطان روده، سرطان مثانه، سرطان سینه و … دارد. ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم. هر چه مخلوط طولانی تر بماند، طعم ها بیشتر با هم ترکیب می شوند. فلفل را به سلیقه خود اضافه کنید.سیر و همچنین مغزها را خرد کنید و پنیر را با دقت رنده کنید یا همه مواد را در غذاساز بریزید و مخلوط کنید. به گزارش سلام دنیا، ساقه های سیر ساقه های سبز رنگ نازک و خوش رنگی هستند که از پیاز سیر رشد می کنند.
طی تحقیقات انجام شده خوردن سیر باعث کاهش وزن می شود و این کاهش وزن در اثر بی اشتهای نیست بلکه کمتر غذا خوردن نیست بلکه باعث کاهش چربی شکم می شود. خوردن سیر سیاه سوخت و ساز بدن بالا می رود و در نتیجه باعث لاغری می شود. سیر سیاه علاوه بر خواص سلامتی به عنوان یک ادویه محبوب در آشپزی به کار میرود که می توان در تهیه غذاهای مختلف، خورشها، و حتی سسها استفاده کرد تا طعم خاص و خوشمزهای به غذا بدهد.
برای استفاده از پودر سیر، میتوانید آن را به غذاهای مختلف، از جمله سوپها، خورشها، سسها و سالادها اضافه کنید. مقدار مصرف پودر سیر بستگی به شرایط فردی و هدف از مصرف دارد، اما به طور کلی مصرف روزانه ۱ تا ۲ قاشق چایخوری پودر سیر بیخطر است. بهتر است قبل از مصرف پودر سیر به عنوان یک دارو، با پزشک خود مشورت کنید.
در مقایسه با سیر معمولی، سیر سیاه دارای مقدار کمتری آلیسین است، ترکیبی که به سیر معمولی برخی از فواید سلامتی را میدهد. با این حال، سرشار از اسیدهای آمینه، فیتونوترینتها و آنتی اکسیدانها است. همچنین سیر سیاه حاوی آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به سیر معمولی است.
فشار خون بالا عامل 13.5 درصد مرگ و میرها در سراسر جهان است و تصور میشود حدود 70 درصد از سکتههای مغزی و حملات قلبی را ایجاد می کند. سیر یک ادویه فوق العاده برای کسانی است که از فشار خون بالا رنج میبرند. به خاطر داشته باشید که باید مطمئن شوید که میزان مصرف سیر به اندازه چهار حبه سیر در روز باشد.
جدا از همهی خواصی که بررسی کردیم، پژوهشها همچنین نشان میدهند سیر سیاه برای لاغری مفید است و میتواند به چربیسوزی کمک کند. این فایدهی سیر سیاه به دلیل ترکیبات چربیسوز و آنتیاکسیدانهایی است که در این مادهی غذایی پیدا میشوند و به افزایش سطح چربیسوزی بدن، تنظیم قند خون و کاهش کلسترول کمک میکنند. سیر با خواص طبیعی خود می تواند به طور موثر التهاب و درد مفاصل را تسکین دهد و همچنین در تقویت متابولیسم افراد سرد مزاج نقش دارد. در نهایت سیر خام و پخته هر دو حالت تند و خشک دارند با این تفاوت که سیر پخته کمی ملایم تر است.
شاید خوردن سیر خام چندان خوشآیند نباشد، اما برای مهار و نابودی میکروبها موثر است. شاید این سوال برای شما پیش آمده باشد که بهترین روش مصرف سیر چیست؟ در این مقاله به این سوال پاسخ خواهیم داد. بدن انسان می تواند از طریق عملی که هموستاز نامیده می شود میزان کنترل خون را کنترل کند. اما اگر بدن درست عمل کند و هموستاز به خوبی انجام نشود بیشتر شدن قند خون از حد استاندارد باعث بیماری دیابت می شود. سیر سیاه عمل هموستاز در خون شده و قند و خون را کنترل کند و این کار از طریق افزایش سطح انسولین یا کاهش مقاومت به انسولین انجام می شود. سیر سیاه نوعی سیر است که با فرآیندی به نام تخمیر، به رنگ سیاه و طعم شیرین و ملایم تبدیل میشود.
توم سس سیر غلیظی است که در سرزمین شام رایج است.[۱۷] حاوی سیر لهشده، نمک، روغن زیتون یا روغن نباتی و آب لیمو است[۱۸] که بهطور سنتی با استفاده از هاون چوبی له میشود. پوراتا[۶] سس مشابهی است که به جای سیر با ترهفرنگی تهیه میشود. میتوانید آنها را به روشهای مختلفی ادویه کنید و در صورت تمایل، آنها را در سالاد استفاده کنید.
از قطعات معادل آجیل، پنیر و همچنین روغن استفاده کنید و از دو قسمت سیر استفاده کنید. بازتاب آنلاین با مجوز رسمی بازتاب نویس از سوی وزارت رشاد دارای نشان پایگاه خبری است و هدف آن ایجاد فضایی برای بازتاب انواع اخبار در ایران است.
استفاده از این اصلاح کننده ها نه تنها طعم و عطر سیر را تغییر می دهد، بلکه می تواند خواص مفید مختلفی را نیز به آن اضافه کند. مصرف سیر به دلیل کاهش قند خون بالا برای بیمارن دیابتی مفید است. همچنین جلوگیرى از ناراحتیهاى عمومى قلب و عروق در این بیماران از دیگر فواید مصرف سیر برای بیماران مبتلا به مرض قند است. همچنین، میتوانید از انواع مختلف روغن زیتون مانند روغن زیتون فرابکر برای طعمدار کردن نان سیر استفاده کنید.
سیر سیاه دکتر بیزمکانیسم اثر آن شامل وقفه سنتز لیپید و افزایش دفع استرولهای اسیدی و بازی است. مهمترین ارزش سیر درپیشگیری ودرمان بیماری قلبی عروقی اثر ضد تصلب شرائین آن میباشد. کاهش قند خون و افزایش غلظت انسولین درخون متعاقب مصرف الیل پروپیل – دی سولفید گزارش شدهاست. سیستم ایمنی همان چیزی است که در وهله اول بدن را از بیمار شدن باز میدارد و سیر یکی از بهترین مدافعان سیستم ایمنی است.
بهترین روش برای مصرف سیر، توجه به طبع خود و رعایت اعتدال است. افرادی که طبع سرد و تر دارند، میتوانند سیر را به صورت خام، پخته یا ترشی مصرف کنند. افرادی که طبع گرم و خشک دارند، باید در مصرف سیر احتیاط کنند و آن را به همراه مواد غذایی خنککننده مانند ماست، خیار و کاهو مصرف کنند.
سیر یکی از موادی است که طبع آن در طب سنتی گرم و خشک تلقی میشود. سیر سیاه یک مادهی مغذی و سرشار از ترکیبات مفیدی است که میتواند به حفظ سلامتی بدن و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مختلف کمک کند. در ادامه مهمترین فواید سیر سیاه را فهرست کردهایم که نشان میدهند چرا باید این مادهی خوراکی را به برنامهی غذایی خود اضافه کنید. طبع گرم و خشک سیر همدان این ماده را به مکملی مناسب برای افراد سرد مزاج تبدیل کرده است. علاوه بر این سیر همدان می تواند سوخت و ساز بدن افراد سرد مزاج را تقویت کند. با این حال، پختن سیر باعث می شود شدت آن کمتر شود (گرم و خشک).
درجه خشکی سیر متوسط است و سیر تازه مقداری رطوبت دارد و از همین رو خاصیت سیر تازه بیشتر از سیر کهنه است. به طور کلی سیر نیز همانند پیاز دارای رطوبت خوب و در اصطلاح فضلیه است که برای بدن مفید است و حرارتی شبیه حرارت ذاتی و غریزی بدن که عامل حیات است، ایجاد میکند. دانستن طبع مواد غذایی از اصلیترین راههای حفظ سلامت و پیشگیری از بروز بیماریهاست. متخصصان طب سنتی معتقدند رعایت خوردن مواد غذایی و توجه به طبع آن ماده و همانگی با مزاج خود فرد، تاثیر فراوانی در سلامتی دارد. سیر نیز از مواد غذایی است که همواره خواص منحصر به فردی برای آن ذکر شده است. طبع سیر پخته نیز همانند سیر خام گرم و خشک است و با پختن تغییری در طبیعت آن ایجاد نمیشود.
ماهیت متعادل آن به این معنی است که بیماران می توانند به راحتی از آن استفاده کنند. مصرف سیر به افراد میانسال بیش از نوجوانان توصیه میشود و سالخوردگان بهتر است، روزی یک حبه سیرمصرف کنند. ابتدا سس مایونز، سیر رنده شده، پنیر پارمزان، جعفری خرد شده و ادویهها را با هم مخلوط میکنیم. سپس این مخلوط را روی نان باگت برش خورده میمالیم و در فر میپزیم.
سپس نان را در فر یا روی گریل حرارت میدهند تا طلایی و برشته شود. برخی افراد برای طعم بیشتر، پنیر موزارلا یا چدار را نیز به این مخلوط اضافه میکنند. نان سیر به دلیل طعم قوی سیر و بافت ترد و نرم، همراه با سوپها، سالادها و غذاهای گوشتی بسیار خوشمزه است. در ابتدا توصیه میکنیم که از جویدن، قورت دادن و بلع یک حبه کامل سیر اجتناب کنید. پوست سیر سیاه به رنگ سیاه یا قهوهای تیره تغییر کرده که این تغییر رنگ به علت تخمیر طبیعی در شرایط خاص رخ میدهد. با این حال، سیر به طور کلی در درمانهای سنتی مختلف برای برطرف کردن نگرانیهای افراد در مورد سلامت جنسی بسیار پرطرفدار است.
ما در مجموعه پروبیوتیک افتخار میکنیم میزان مصرف محصولات لبنی و فراسودمند را در کشور هرچند اندک افزایش دادهایم. سیر استفاده شده برای فرایند تخمیر سیر همدان است که به دلیل آب و هوای گرم و خشک و ترکیبات خاک ، مواد معدنی بیشتری دارد و در دنیا معروف می باشد. این انتخاب برای تخمیر ، سبب افزایش کیفیت و طعم مطلوب تر محصول می شود. با توجه به پژوهشها، آنتیاکسیدانهای موجود در سیر سیاه میتوانند خطر ابتلا به بیماریها را کاهش دهند و همچنین خواص ضدپیری داشته باشند. نخستین خاصیت سیر سیاه برای بدن این است که آنتیاکسیدان بالایی دارد. فرآیند تخمیر و تولید سیر سیاه باعث میشود این ماده حاوی آنتیاکسیدانهای بیشتری نسبت به سیر خام باشد.
در این مقاله به بررسی خواص این محصول و طرز تهیه آن می پرداریم با ما همراه باشید. جدا از این، میتوانیم به خواص سیر سیاه برای کبد چرب هم اشاره کنیم. آنتیاکسیدانهای موجود در سیر سیاه با سلولهای چربی در کبد مبارزه میکنند و چربی کبد را کاهش میدهند. البته سیر سیاه یک درمان قطعی برای کبد چرب نیست و در عوض یک راهکار درمانی کمکی به شمار میرود. بنابراین، برای درمان کبد چرب باید به یک متخصص مراجعه کنید و از او کمک بگیرید.
در بلغارستان "сух таратор" به معنی تاراتور خشک شده، نامیده میشود که هیچ شباهتی به تارتور عربی ندارد. فیلفیل چوما یک دستور غذای از یهودیان لیبی آفریقای شمالی است که از پودر فلفل شیرین و تند، انبوهی از سیر آسیاب شده، زیره سیاه و سبز تهیه میشود. از آن در آشپزی اتیوپی به عنوان سس دیپ و به عنوان سسی برای مزهدار کننده گوشت، یا به عنوان چاشنی پایه برای غذاهایی مانند خورش و سس استفاده میشود. آیولی یک سس مدیترانهای است که از سیر و روغن زیتون تهیه میشود. برگ سیر را می توان تا سه هفته در یک کیسه پلاستیکی زیپ دار در یخچال نگهداری کرد. از آنجایی که سیر فقط برای چند هفته در دسترس است، ممکن است بخواهید بیشتر از نیاز خود بخرید و آنها را فریز کنید.
پختن سیر در آب و کمی نمک و یا همراه با مقداری روغن بادام نیز میتواند مضرات آن را اصلاح کند. سیر یک آنتیبیوتیک طبیعی با خاصیت ضد قارچ و ضد ویروس قوی است. طبع سیر بر اساس طب سنتی، گرم و خشک است و از نظر گرمی درجه سه است یعنی گرمی خیلی زیادی دارد و فقط یک درجه با گرمی درجه چهار که منجر به سمیت محصول میشود، فاصله دارد.
با این حال، استفاده از سیر باید بر اساس نیازها و وضعیت سلامت هر فرد باشد. مصرف سیر به کاهش فشار خون بالا کمک میکند و با کاهش کلسترول خون در پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی نیز تاثیر دارد. معجون سیر و لیمو یکی از بهترین درمانهای طب سنتی برای کاهش چربی و فشار خون بالاست. مصرف سیر به صورت سیر ترشی با سرکه، پختن آن در آب و نمک، مصرف همراه با روغن بادام، کره، گشنیز، سکنجبین و انار ترش به متعادل کردن طبع آن کمک میکند.
سیر سیاه به طور کلی مادهای مقوی و مفید است و همه میتوانند از آن در برنامهی غذایی خود استفاده کنند. با وجود این، اگر به سیر حساسیت دارید یا داروهای رقیقکننده مصرف میکنید باید از خوردن سیر سیاه خودداری کنید و دیدگاه یک متخصص را دربارهی این موضوع جویا شوید. در فرآیند تخمیر، ترکیبی به نام آلیسین که بوی تند سیر را شکل میدهد، به ترکیبات آنتیاکسیدانی مانند آلکالوئیدها و فلاونوئیدها تبدیل میشود. به همین دلیل، سیر سیاه سرشار از آنتیاکسیدان است و میتواند به محافظت از سلولهای بدن در برابر آسیبهای اکسیداتیو کمک کند. در این نوشته میخواهیم نگاه دقیقتری به سیر سیاه بیندازیم و ببینیم این مادهی غذایی چیست، چه فوایدی دارد و چگونه میتوانید از آن در غذاهای خود استفاده کنید. آثار مفید سیر در انسان عبارتند از کاهش کلسترول و تری گلیسیریدهای سرم و لیپوپروتئینهای با چگالی کم(LDL) و افزایش میزان HDL است.
در این مطلب شما را با طبع سیر، مواد غذایی مصلح سیر و فواید مصرف آن برای افراد مختلف آشنا میکنیم. با وجود خواص فراوانی که برای سیر ذکر شده است، زیاده روی در مصرف آن برای افراد داری مزاج صفراوی مضر است. همچنین کسانی که فشار خون پایین دارند و افرادی که از داروهای ضد انعقاد خون استفاده میکنند، باید در مصرف سیر احتیاط کنند.
با بررسی اطلاعات و بررسی های ارائه شده می توان به این نتیجه رسید که سیر دارای خاصیت تند و خشک است. از برخی مواد مانند سرکه، کره، گشنیز، رب انار و گشنیز می توان به عنوان چاشنی سیر استفاده کرد. استفاده از این اصلاح کننده ها نه تنها طعم و عطر سیر را تغییر می دهد، بلکه می تواند خواص مفید مختلفی به سیر بدهد. برای خرید سیر سیاه دکتر بیز، میتوانید به فروشگاه معتبر بیزما مراجعه کنید. در هنگام خرید، به کیفیت محصول توجه کنید و از برندهای معتبر و شناخته شده خرید کنید تا از خواص و کیفیت سیر سیاه مطمئن باشید.
مصرف مستمر و روزانه روی سلامتی بدن بعد از ۱ ماه تاثیر می گذارد. سیر سیاه را می توانید به تنهایی مصرف کنید یا داخل انواع غذا ها استفاده کنید و یا می توانید با سیر سیاه یک سس خوشمزه تهیه کنید. سیر سیاه شیرین است و مزه بدی در هان شما باقی نمی گدارد و به راحتی خورده می شود.
سیر تازه به دلیل داشتن رطوبت بالاتر، نسبت بهسیر خشک خواص بیشتری دارد. میزان گرمی سیر درجه سه یعنی خیلی زیاد است و تنها یک درجه با گرمی درجه چهار که موجب مسمومیت میشود، فاصله دارد. در اواخر بهار یا اوایل تابستان،برگ سیر را در بازارهای کشاورزان پیدا خواهید کرد.